Свободният агент Антон Карачанаков най-после си е намерил отбор, съобщиха пред БЛИЦ близки до футболиста. Той обаче не искал да издава името на тима, с който щял да подпише договор най-късно до следващия понеделник.
 
Крилото избяга от ЦСКА в началото на януари, възползвайки се от факта, че не му бяха изплатени две заплати. През февруари той водеше подготовка с украинския Ворскла, но не се стигна до договор. По-късно пътува до Полша, където заради разминаване относно срока на контракта не подписа с Краковия (Краков). След това пред него се появила друга възможност, научи БЛИЦ. Става въпрос за румънския Петролул (Плоещ), който е втори във временното класиране. Преди един ден пък Карачанаков е водил преговори и с руския Урал. Според непотвърдена информация от полския Лех (Познан) отново са подновили интереса си към българина.
 
Кой е обаче избраният от бившия цесекар отбор, можем само да гадаем. Упорито се говори, че най-вероятно Карачанаков ще играе в Русия или в Румъния. Припомняме, че сериозен интерес към футболиста има от Торпедо (Москва), откъдето обаче предложението ще влезе в сила през лятото.