Скандалният вратар на ЦСКА Иван Караджов отпада за дербито с Литекс. Треньорът на "армейците" Гьоре Йовановски остава младия страж извън групата за мача, който е утре от 21:00 часа на стадион "Васил Левски".

Официалната информация от щаба на ЦСКА е, че Караджов е контузен, но най-вероятно понася наказание заради невъздържаното си действие преди дни в контролата с Ботев (Криводол). Тогава вратарят допусна левашки гол още в началото на приятелския мач, след което беше освиркван от малкото зрители на стадион "Българска армия". След като още преди края на първото полувреме отстъпи мястото си на Здравко Чавдаров, Караджата бе атакуван още по-мощно от феновете, което го изнерви и той пожела да се бие с тях.

БЛИЦ вече ви информира, че Караджов приел на нож идването на Райс Мболи и искал да се маха от ЦСКА. Очаква се алжирският национал да пази за "армейците" утре срещу Литекс. По-късно днес Гьоре Йовановски ще обяви групата за дербито с Литекс. В нея като втори вратар ще бъде включен Здравко Чавдаров, пазил цял мач при гостуването на Сливен, спечелено с 3:1. /БЛИЦ