Младият треньор Борислав Караматев е огорчен от ситуацията в родния му Асеновец (Асеновград). Както вече стана ясно, амбициозният специалист напусна клуба, тъй като не иска да бъде част от сценария, заформен от определени хора в Асеновград, а именно отборът да живурка във "В" група и да не преследва високи цели.

"Причините за напускането ми са, че разбиранията и вижданията ни за развитието на мъжкия отбор се разминават с член на ръководството на клуба и в частност Кольо Москов. Той иска да има отбор, който да си живурка във "В" група, за да се пестят пари незнайно за къде и за какво. Аз обаче няма да бъда част от този сценарий", разказа Караматев пред БЛИЦ.
 
"Моята идея беше да надграждаме постигнатото досега. След всяко мое предложение този човек заставаше в опозиция, атакуваше ме и работеше срещу мен. И тъй като останалата част от ръководството на Асеновец не ме подкрепи пред него, аз реших да напусна. В един момент се оказах сам срещу всички. Дори хора, които бяха съгласни с мен, ме предадоха, за да започнат работа в клуба. Тези, които плюеха по мен и това, което правя, сега се намърдаха и ще работят с това, по което плюеха", добави огорченият треньор, който направи име като футболист с екипа на любимия му Ботев (Пловдив).
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ