Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга говори за CSKA.bg преди сутрешната тренировка на отбора на базата в Панчарево. Той заяви, че вече се е адаптирал към начина на игра и живота в България и е готов да започне да помага на отбора. Бразилецът е категоричен, че след като вкара първия си гол за ЦСКА, няма да спре да бележи. Каранга разкри, че освен от интернет, информация за клуба е получил и от свои прители футболисти, сред които е и игралият в отбора бразилец Ней. Деветката на ЦСКА изрази възхищението си от феновете на клуба.

“Започвам да свиквам тук, с начина на игра в България. Адаптирам се. Имам опит и в други първенства. Свиквам и трябва вече да започна да помагам на отбора. Даниел Моралес и неговото семейство ни помагат много за адаптацията. Благодарение на тях опознаваме града и начина на живот тук", споделя бразилецът.

„От интернет научих много неща за ЦСКА, но и от няколко футболисти, които са играли тук, разбрах, че това е голям отбор и няма да сбъркам, ако подпиша.

Неи се е представил добре с екипа на ЦСКА преди години. Той е отбелязал много голове, сега аз искам да започна да правя същото. Имам огромно желание да вкарам първия си гол. Той винаги трудно се вкарва. Като вкарам първия си гол, няма да спра да бележа", допълни Каранга.

„Феновете на ЦСКА бяха впечатляващи. Те са номер 1. Винаги се чувстваме страхотно от такава подкрепа.

Все още ми е трудно да говоря на български. Но ще кажа: Само ЦСКА!“, завърши нападателят на "червените".