Лидерът в "А" група Лудогорец се подсили с черногорски национал. 28-годишният халф Младен Кашчелан ще играе за тима от Разград през пролетта, за което БЛИЦ първи ви информира.

На полувремето на контролата с Пирин (Гоце Делчев) (6:0) Кашчелан беше официално представен пред медиите от боса на клуба Кирил Домусчиев. Полузащитникът получи фланелка с №36 и гордо позира с нея.

"Идвам тук по препоръка на треньора Петев. Разговарях с него и той ми представи ситуацията в клуба, такава, каквато е. В Лудогорец се работи качествено, за което говорят и резултатите. Отборът е първи в класирането и продължава напред за Купата. Не мислих много дълго преди да взема решението да дойда тук", бяха първите думи на Кашчелан след представянето му.

"Много бързо направихме договора с ръководството, което ми потвърди думите на треньора, че в Лудогорец има отлична организация. Клубът този сезон преследва най-високи цели. Това са и моите амбиции. Просто амбициите на клуба и моите лични се припокриват. Най-напред ще се опитаме да се преборим за титлата в първенството и Купата на страната, а после ще се пробваме в квалификациите на Шампионска лига", каза още черногорецът.