Новото попълнение на Лудогорец - бразилецът Жуниор Кайсара, заяви, че към него е имало сериозен интерес от грандовете в Португалия, сред които Брага, Спортинг и Бенфика, но той е предпочел да дойде в тима от Разград.

"С възможно най-добрите впечатления съм. Това е отборът-шампион и съм щастлив да съм тук. Ще работя стъпка по стъпка да се развиваме. Беше труден избор, имах предложения и от доста португалски отбори като Брага, Спортинг и Бенфика, но Лудогорец е шампион и затова избрах да дойда в България", коментира 23-годишният ляв бек, играл за последно в елитния португалски Жил Висенте.

"За останалите отбори в България нищо не съм чувал. В Бразилия няма много новини за вашата страна. Започнах да се интересувам за футболa в България малко преди трансфера", сподели Кайсара.

"Започнах кариерата си на 17 години в школата на бразилския Санто Андре. След това играх и в други отбори от родината ми. Впоследствие подписах договор за 2 години в Португалия, в Жил Висенте. Отборът ми спечели промоция за Първа лига и стигнахме финал за Купата на страната срещу Бенфика, който обаче загубихме", разказа за себе си новият играч на Лудогорец.