Мачът между ЦСКА и Берое, който е в неделя от 14:30 часа, ще бъде своеобразен изпит за халфа на старозагорци Стефан Велев. Ако той се представи силно, почти сигурно ще бъде привлечен на “Българска армия” през зимата. В случай, че се издъни, скаутите на “червените” ще продължат да го следят, но вече шансовете му за трансфер при “армейците” ще са много по-малки. В петък (9 ноември) БЛИЦ информира, че “Левски” и ЦСКА водят борба за подписа на 23-годишния национал.
 
“В това момче има футбол, но все още не сме го гледали в мач срещу голям отбор. Доколкото разбрах, сега се е представил добре срещу Литекс. Нека обаче го видим срещу ЦСКА”, заяви шефът на селекционния съвет на “червените” Аспарух Никодимов пред “Меридиан Мач”.
 
“Не искам да разкривам кои момчета сме гледали. За съжаление в България горе-долу се знае кои футболисти следим. Само като се появиш на даден стадион и вече е ясно кой е играчът. Стига сме вдигали самочувствието на футболистите, като ги наричаме “национали”. Докато не са играли на световно или европейско първенство или нямат 30-40 мача за България, те са по-скоро националчета”, заяви легендата на ЦСКА.
 
“Ще вземем 2-3 момчета. Искаме българи, а не чужденци. Сега има куп договори на легионерите, които трябва да разтрогнем. Ако те си тръгнат, ще можем да привлечем набелязаните българи”, коментира Никодимов.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА