ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев категорично заяви, че "армейците" никога няма да облекат син екип. Както е известно, преди седмица премиерът Бойко Борисов каза, че "Газпром" е отказал да налива милиони в българския гранд, тъй като не играел в цветовете на компанията.

"ЦСКА никога няма да облече син екип. ЦСКА има червен екип, но може да сложим сини звездички, ако ни дадат 10 милиона. Ние нямаме тези добри финансови средства, с които разполагат "Левски", Лудогорец и "Ботев" (Пловдив). Ще се съобразим с финансовите параметри, които са реални и истински за българския футбол", каза Майкъла в предаването "Пред банята" по ТВ7.

"Няма никакво напрежение между мен и треньорското ръководство. Всичко е под контрол. Винаги, когато започне да се прави нещо истинско, схемаджиите скачат. Затвориха се кранчетата за източване на средства и това е естествена реакция на некадърниците и мързеливците. Нормално е да не ме обичат и да правят такива интриги, защото 90% от нещата в ЦСКА бяха по схеми. Селекцията я прави основно спортно-техническия щаб в лицето на Стойчо Младенов и неговият екип. А аз мога само да проконтролирам имената, които те предлагат, и средствата. Последната дума я имам аз, но в ЦСКА в момента има 36 футболисти и мисля, че трябва да се освободим от голяма част от тях, тъй като те не влизат в групата и пречат на спортно-техническия екип", продължи Георги Илиев.

"Двата терена за детско-юношески футбол ще бъдат готови до 15 дни. До един месец или 40 дни ЦСКА може да се завърне на „Българска армия“. Гледах стадионите във Враца, на Черно море и на Локомотив (Пловдив), които са в изключително мизерно състояние. Нека лицензионната комисия не мери с различни аршини“, каза още изпълнителният директор на ЦСКА.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА