Халфът на Левски Борислав Цонев получи наградата си за „Футболист на месец септември“. По време на награждаването той благодари всички, които са гласували за него, неговите съотборници и целия отбор.

„Чувствам се добре. Минаха два месеца от операцията. В напреднала фаза сме на рехабилитацията. Надявам се до два-три месеца да се включа в отбора. Радвам се, че вече съм здрав и ще мога да ходя на стадиона и да се чувствам като нормален човек. Брат ми също се чувства добре. Заедно сме постоянно. И по време на карантината бяхме заедно. Горе-долу същите неща се отнасят и за него. Изисква се време и всичко е строго индивидуално. Треньорът и докторът ще трябва да преценят кога ще може да вземем участие", коментира Цонев ситуацията около възстановяването си. 

„Все още не сме говорили със Славиша Стоянович. Само разменихме няколко думи. Не сме говорили за по-специални неща. Надявам се скоро да имаме възможност да го направим. Ние сме играли с Ради два мача. Той вторият дори не успя да си го изиграе. Нормално е нещата да не се получават така, както ние искаме. Нормално е в един отбор, когато няма резултати треньорът да си подаде оставката. Очакванията в Левски винаги са за победа. Лошото е, че футболистите не са в оптимално състояние заради коронавируса, но вярвам, че нещата скоро ще се подредят“, каза още Борислав Цонев.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството