Новият треньор на ЦСКА 1948 даде първата си пресконференция начело на тима преди мач от efbet Лигата. На рестартирането на шампионата „червените“ приемат Хебър в мач от 19 кръг в събота. Двубоят ще започне в 12:30 часа и ще се играе на националния стадион „Васил Левски“.

"Неприятното е, че теренът е скован и това не предполага към нормалното провеждане на тренировките, но условията са абсолютно еднакви за всички. Не се оплакваме, а си следваме нашия план за работа. Момчетата показват старание в процеса на подготовка. Има още грешки да се изчистят. Карлос Охене има лека контузия и няма да играе. Победите в контролите дават увереност по време на сезона. Винаги се целим по-високо. Имаме необходимите футболисти и организация, за да се класираме за евротурнирите", заяви Янчев.

"Ще подходим максимално концентрирано срещу Хебър, защото няма аутсайдери. Искахме да запазим ядрото на състава и това се случи. Прибавихме и трима нови, за да засилим конкуренцията. Отборът е окомплектован. По-добре е да имам на разположение два равностойни състава", каза още треньорът на ЦСКА 1948.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023