Най-новият член на елита Хасково посреща от 18:30 часа днес шампиона Лудогорец, като именно този мач дава начало и на футболната година у нас. Ден преди мача в града всички говореха именно за пристигането на шампионите от Разград. Светослав Дяков и компания са гледани като атракция навсякъде, заради силните мачове и постоянното ниво, което държат в последните 3 години. Билети за мача вече почти няма, като от ръководството на клуба домакин уверяват, че интересът е огромен, пише "7 дни спорт".

Очаква се днес стадионът да е пълен. Хасково години наред чака да приеме мач от "А" група, а в последните няколко месеца имаше генерална репетиция с двубоя с ЦСКА за Купата на България.

Кметът на града Георги Иванов и ръководството на клуба направиха и невъзможното, за да може Хасково да покрие изисквания на БФС. В последните няколко дни бяха монтирани и новите седалки на съоръжението, които са 5000. Също така неуморно в последната седмица от клуба се грижиха и за терена, за да може той да бъде в добро състояние. Днес се чакат високи температури, но тревната настилка трябва да издържи. Освен терена Хасково разкри, че промени има в съблекалнята за гости, в съдийската стая, в лекарския кабинет и в залата за пресконференции.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите