Юноша на Барселона премина в Хасково. 21-годишният нападател Велислав Тодоров ще бъде на разположение на треньора Емил Велев. Тодоров е роден в Павликени. От 6-годишен живее с родителите си в Испания. Пет сезона е тренирал в школата на Барселона. След това се е подвизавал в отбори в по-долните дивизии.

От Хасково преговарят с ЦСКА и Литекс за преотстъпване съответно на нападателя Григор Долапчиев и на халфа Иван Горанов.

От Созопол на "Ямача" идва вратарят Едуард Мечикян, който е юноша на Локомотив (София). Младокът ще се конкурира с опитния Кирил Акалски, който също бе привлечен неотдавна. Сигурен е и защитникът Тейнур Марем, който се връща в родния Хасково от Лудогорец.

Емил Велев ще изведе футболистите си на първа тренировка за 2015 година на 15 януари (четвъртък), а 4 дни по-късно отборът заминава на 8-дневен лагер в Сандански. Там Хасково ще изиграе две контроли - на 22 януари срещу Локомотив (София) и на 27 януари срещу Пирин (Благоевград).

Официалното представяне на отбора пред собствена публика ще бъде на 14 февруари - Свети Валентин. Противник на "червено-белите" ще бъде втородивизионният "Ботев" (Гълъбово). От клуба търсят противници за 4 мача по време на лагера в Анталия, който ще бъде от 31 януари до 10 февруари.