Бившият директор на ДЮШ в “Левски” Бисер Хаздай коментира, че понижението на Викторио Павлов е заслужено. Както е известно, младият специалист вече не е начело на юношите до 19 години и ще води родените през 1995-а. На негово място при най-големите беше пратен Владко Шаламанов. Според информацията рокадата е заради оплакване от страна на родители и футболисти от тежкия характер и грубите обноски на Викторио Павлов.

“Сега всички разбрахте защо исках да махна този човек преди време", обяви пред „Меридиан Мач" Хаздай. Той визира скандал между двамата преди около година. Тогава обаче водените от Павлов юноши се застъпиха за него и той остана на поста си.

“Не знам какви жалби са постъпили срещу Викторио. При мен такива неща не вървяха, докато бях на „Герена". Аз наблюдавах лично работата на Викторио и съм видял същите работи, които чета сега в медиите. Той не знаеше как да се отнася с ръководените от него деца. В крайна сметка, за да си наставник в ДЮШ, трябва да имаш подход, да си малко или много психолог, а той беше груб с юношите. Точно по тази причина започнаха всички скандали между нас. Донякъде се радвам, че сега се вижда кой е бил прав и кой крив, защото тогава доста хора ме атакуваха", допълни още Хаздай./БЛИЦ