Треньорът на Черноморец (Бургас) Димитър Димитров информира, че Радостин Кишишев отпада от сметките му за предстоящия мач с Миньор (Перник), тъй като е отпътувал за Англия. Херо очаква труден двубой утре. Срещата от 11-ия кръг на "А" група е от 16:30 часа.

"Миньор е много труден съперник. Не говоря само като традиция. Наблюдавал съм ги в няколко мача. Те са отбор, който може да създаде неприятности нa всеки. Трябва да се опитаме с наличните сили, с които разполагаме, да намерим правилния път, защото наистина ни чака един много тежък мач", заяви на редовната пресконференция Димитър Димитров.

"По отношение на отбора, имаме някои кадрови проблеми с двамата вътрешни полузащитници. Радостин Кишишев има лични проблеми и трябва да бъде в Англия, а Цветомир Цонков още не е възстановен от контузията, която получи в мача с "Левски". Освен това Пламен Крумов получи контузия в глезена на мача във Враца. Днес със сигурност ще разберем дали ще можем да разчитаме на някои от тях. Но и без тях сме длъжни да излезем от ситуацията и да се представим по възможно най-добрия начин", допълни Херо, който след края на брифинга почерпи всички присъстващи по случай именния си ден.