Екшън се разигра на интригуващия мач между Лудогорец и Черноморец, а в него главно действащо лице беше Димитър Димитров. Треньорът на "акулите" побесня и нахлу на терена през първото полувреме. При резултат 1:1 спецът се развика на главния рефер Стефан Спасов, който малко по-рано не отсъди фаул срещу Шаешу и при последвалата атака домакините изравниха.
 
Пастата на момента взе решение да изгони Херо, което отприщи гнева на треньора и той нахлу на терена. Малко преди това пък бившият национален селекционер отново се разкрещя на съдията от Перник, който спести жълт картон на Мирослав Иванов за грубо влизане в краката на Георги Терзиев.

След Херо се втурнаха петима полицаи, които трудно го изведоха от игралното поле. После Димитър Димитров се качи на трибуните, но само минути по-късно Спасов отсъди дузпа за Лудогорец, с което още повече изнерви наставника на "акулите". Иван Стоянов реализира от бялата точка за 2:1, а в знак на слабото съдийство Димитров стана и напусна трибуната, като не пожела да догледа двубоя.