Димитър Димитров-Херо реши най-после да проговори по темата за "Левски", където го очакват за треньор. Специалистът беше решил от съображения за сигурност да не дава изявления, но очевидно му е писнало от неспиращите спекулации по негов адрес. Пред БЛИЦ Херо изтъкна, че държи на дадената си дума, че ще поеме "Левски" от Нова година.

"Щом съм казал "да", не очаквайте да променя решението си. Аз съм човек, който държи на думата си", категорично заяви Димитър Димитров.

"Няма никаква промяна от това, което беше преди. Поел съм ангажимент да се върна на "Герена" от Нова година. Ясно ми е, че спекулациите няма да спрат. Пишат се всевъзможни глупости, обърнете се към авторите им и ги попитайте защо го правят това нещо. Искам да ви кажа, че съм в постоянен контакт с Георги Иванов", продължи Херо пред БЛИЦ.

"Не съм спирал да работя по селекцията, търся предимно свободни агенти. Знаете каква е ситуацията в клуба в момента. Дано се пооправят нещата. Ама това, че съм си търсел друга работа, изобщо не отговаря на истината. Пак повтарям - поел съм ангажимент към "Левски" и държа на думата си", добави специалистът.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите