Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров разкри любопитни неща около провалените преди години преговори между него и Левски. Херо призна пред "Спортал", че е имал разговор със Спас Русев, но не се е стигнало до конкретно предложение от собственика на "сините".

"Ще ви кажа конкретно, за да приключим тази тема. Знаете за проблемите, които имахме с Гонзо, имах официално предложение. Аз казах мотивите и доводите си. Аз говоря с факти. Бях приел офертата на клуба. Поради тази причина бях поставил и колегата ми Петьо Колев, който работеше с месеци като помощник-треньор. Това, че ми бламираха селекцията, ми подсказа, че от конкретни лица не съм желан, а че съм желан само от Батков и феновете. Това ме накара да направя тази стъпка, а сега изобщо не съм бил канен от Левски", каза Херо пред "Спортал".

"Имаше едно обаждане от господин Русев, аз му казах, че имам договор до края на годината. Това беше абсолютно всичко. Никакви предложения не е имало. Лудогорец направи и невъзможното да ме освободи. Това е и причината сега да съм тук", добави Димитър Димитров.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма