ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Tреньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров беше много разочарован след домакинската загуба с 0:4 от Берое. "Соколите" остават в дъното на класирането в Efbet Лига и вече са с единия крак във Втора лига.

Херо обясни, че това е най-слабият мач на отбора под негово ръководство. Опитният специалист каза, че поема отговорността за представянето на футболистите си.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

„Първото нещо, което искам да кажа, е да се извиня на феновете и на хората, които подкрепят Спартак“, започна Димитров.

„Обидно ми е от такива загуби и никога няма да ги приема. Най-слабият мач, откакто аз съм треньор“, категоричен е бургазлията. 

„Не знам дали дузпата беше разковничето. Нашият отбор направи много непредизвикани грешки, грешки в позиционирането. Виновникът за това съм аз. Поемам отговорността. Срамувам се от такива мачове“, продължи наставникът на Спартак.

"Когато напрежението е малко повече, съм убеден, че на тези футболисти не им е такова качеството. Tе просто не могат да издържат на напрежението, то ги сковава. Толкова съм разочарован от тази загуба, че ми е трудно да мисля за следващия мач", каза още Херо след загубата от бившия му отбор Берое.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК