ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът Димитър Димитров, който към момента е безработен след напускането си на изпадналия от елита Спартак (Варна), сподели очакванията си за новия сезон в efbet Лига. Херо смята, че ЦСКА отново ще бъде конкурент на Лудогорец за първото място, въпреки че качеството им на игра не е на нужното ниво. Той посочи изненадващо и ЦСКА 1948 като основен фаворит за титлата, а за него и Левски също има своите шансове за златните медали.

„Трудно ми е да отговоря еднозначно на въпроса какво очаквам от новото първенство, защото все пак не съм детайлно запознат със селекциите на отборите, с подготовката как е преминала, контролните срещи. Очертават се 4-5 отбора, които отново ще се борят за призовите места. Смятам, че отборите, които се борят за оставане, ще са около 5-6, както миналата година. Останалото ще е в златната среда“, каза пред "Дарик радио" Димитър Димитров.

„ЦСКА отново ще бъде конкурент (на Лудогорец). Слагам Левски и ЦСКА 1948, които направиха допълнителна селекция и надграждат с всяка една изминала година. Това, което видях в първия мач на Лудогорец, не се хареса на никого. Предполагам и на техните ръководители. Надявам се да не е това лицето на Лудогорец, защото и миналата година, когато станаха шампиони, не играха на нивото, на което сме свикнали да ги гледаме. Причините са много. Не искам да влизам в детайли. Надявам се поне малко да се вдигне качеството тази година. И ЦСКА, и Лудогорец миналата година, въпреки че се бориха за титлата, качеството на играта им не беше на нужното ниво“, продължи Херо.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

„Ще ми бъде интересно да видя нивото на тези футболисти, които привлече ЦСКА. Имам някаква предварителна информация. Поне в атака ЦСКА ще бъде доста усилен, но ще видим какво ще се получи в действителност. Аз очаквам ЦСКА 1948 да бъде един от основните кандидати тази година за титлата. Те надграждат, имаха проблеми в атака, особено с централните нападатели. Видях, че доста хора са взели. По мое мнение нелоши футболисти. Очаквам при тях да има едно израстване, едно надграждане на това, което постигнаха“.

„Всеки мач е важен, особено с директните противници. Левски също има изграден състав от миналата година. Да, Филип Кръстев единствен ще отсъства, но и Левски има качества да се бори за призовите места. Да, безспорни са качествата на Георги Миланов. Смятам, че ще бъде полезен в състава на Левски“, смята Димитър Димитров.

„Това, което Ботев направи миналата година като представяне беше абсолютен провал. На фона на бюджета, който имат, са трети или четвърти в първенството. Смятам, че тази година отборът на Ботев ще бъде със съвсем различно лице. Смятам, че контролите, които изигра, показаха едно по-различно лице. Знам, че имат проблеми в окомплектоването и най-вече в крайната защита. Ако намерят нужните изпълнители, смятам че Ботев също ще е сериозен отбор“

„Всяка година има приятни изненади. Трудно ми е да отговоря на този въпрос. Очаквам Черно море отново да бъде със своите качества и възможности, които показа въпреки че не достигна до европейските клубни турнири и до медали, но е доста сериозен отбор. Години го изгражда този състав. Предполагам, че ще е един от добрите отбори. Ще му бъде трудно, разбира се. Имам информация, че Локомотив София като дълбочина в състава имат проблеми. Ще им бъде трудно. Много е важно началото на шампионата. Когато един отбор тръгне на лошо, много по-трудно е, когато напрежението те хване. Така че всеки старт е важен за всеки един отбор“, завърши бившият треньор на Спартак (Варна).

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!