Треньорът на Черноморец Димитър Димитров заяви, че "акулите" са свикнали да бъдат мачкани, но няма да се предават. Херо за пореден път настоя за промени в БФС, а както по-рано ви информирахме, ръководството на бургаския клуб официално поиска оставката на Борислав Михайлов. Причината е отношението и толерирането на ЦСКА от страна на БФС по няколко казуса, които засягат пряко Черноморец. БЛИЦ по-рано днес ви съобщи, че бургазлии ще дадат брифинг, на който ще разкрият повече подробности, най-вече около неспазените срокове и забавени плащания на ЦСКА по трансфера с Мишел Платини.

"Свикнали сме да ни мачкат, но ще си търсим правата докрай. Винаги сме се борили срещу всичко поръчково в България. Истинско учудване ще бъде за мен, ако през новия сезон не получим нови удари от различни страни. Винаги, когато тръгнеш да си търсиш правата, си мачкан. Ние сме от хората, които не можем да търпим това, което се случва. Унижавани сме в много аспекти, това е недопустимо. Не искаме да се мерим с гранд като ЦСКА, а просто да бъдем еднакво уважавани с него. Трябва да има правила за всички. След като те не се спазват, сме длъжни да си търсим правата на друго място", заяви разочарованият Херо.

"За Анисе, за случая с Мишел Платини, за лишаването ни от възможността да участваме в евротурнирите... просто няма какво да кажа. Това е една кражба, една несправедливост. Обезценява се труда на целия отбор. Появява се някой и ти краде играчите. Уж ги купува, а не ги плаща... Не е нормално, но за съжаление в България се толерират такъв тип отношение на дадени отбори", коментира още треньорът на Черноморец.