Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Треньорът на Черноморец Димитър Димитров беше изключително ядосан след загубата на тима му с 1:3 при гостуването на Лудогорец в Разград. Херо заяви, че съдията Стефан Спасов е "лицензиран престъпник". Наставникът на "акулите" беше изгонен от рефера още през първото полувреме. Димитров дори нахлу на терена и се наложи полицаи да го извеждат.

„Трябва да попитате Стефан Спасов защо ме изгони. Не съм изненадан от неговото съдийство. Мога да ви кажа с чиста съвест, че нашият отбор играе честен футбол. Такива лицензирани престъпници като този, който свири мача, решават изхода от двубоите“, коментира Херо.

„Жалко е, че такива хора като този създават такава атмосфера. Поведението на двата отбора щеше да е различно, ако не бе този съдия. Още преди мача ми се обадиха няколко човека, за да ме предупредят, че този съдия ще ни отреже главите. С цялото му поведение той подсказа как ще завърши срещата“, добави огорченият треньор на Черноморец.

„Даже Ивайло Петев нямаше да свири такава дузпа, защото щеше да го хване срам. Казах му на Стефан Спасов след мача, че е лицензиран престъпник и най-голямата язва в съдийството“, допълни афектираният наставник на „акулите“.

„Как този съдия се падна и на мача в Бургас да свири, и тук в Разград. С компютър ли го теглят? Не е толкова важно дали Черноморец ще влезе в тройката. Важното е, да изчистим футбола от такива престъпници. Естествено, че подкрепям Христо Стоичков във всяко едно нещо“, каза още Херо.