ЦСКА ще привлече специалист от Холандия, който ще стане шеф на дестко-юношеската школа. В момента се проучват три кандидатури, като ръководството ще избере една от тях, съобщава вестник “Меридиан мач” в днешния си брой.

Още след като взеха властта в Борисовата градина, новите собственици от “Титан” заявиха, че доказан чужденец ще се занимава с школата, която в момента е оглавявана от легендата Джони Велинов. Юношите скоро време ще се преместят на стадион “Българска армия” и на Панчарево, тъй като на базата на “Червено знаме” започва строежа на новата спортна зала. Един от босовете на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че вече работят по изграждането на терени на “Армията” и Панчарево, които да се ползват от юношите и първия състав.

След снощната загуба от унгарския Фехервар, която е четвърта поред за “червените” на лагера в Австрия, старши треньорът Любо Пенев почти сигурно ще изгони и тримата испанци, които са на проби. Мартин Камано, Хосе Арибас и Сан Еметерио не са впечатлили наставника. Босненецът Марко Вуич ще получи нов шанс, тъй като игра само във вчерашния мач. Следващата контрола на “армейците” е утре срещу румънския гранд Стяуа от 19,30 часа българско време./БЛИЦ