Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Холандският защитник Сивард Спрокел също се присъедини към ЦСКА. 29-годишният бранител от Анортозис заедно с 19-годишното португалско крило Фабио Нунес преминаха медицински прегледи в комплекс "Царско село". Очаква се утре двамата да подпишат договорите си с "червените" и да бъдат на разположение на Стойчо Младенов.

Спрокел идва от кипърския Анортозис, където треньор му беше Станимир Стоилов. Холандецът сподели, че именно от Мъри е научил много неща за ЦСКА. В кипърския тим бранителят е играл със Станислав Ангелов, Маркиньос, както и Емил Ангелов.

"Знам много неща за ЦСКА от бившия ми треньор Станимир Стоилов и от моя мениджър. Запознах се с историята на клуба. Израснал съм в Холандия. Играл съм там 10 години, в добри отбори. След това заминах за Кипър, където играх година и половина в доста мачове. Но исках да продължа напред и сега съм тук, за да подпиша с ЦСКА", коментира Спрокел.

"Играя на позицията централен защитник. Не съм говорил още с треньора или с президента. Пристигнах късно снощи и не съм имал време да разговарям с тях. Надявам се да подпиша договор за 2 години. Сега ще премина медицинските тестове и ако всичко е наред, трябва да подпиша с ЦСКА", каза още пред btv холандският защитник.

"Играл съм със Станислав Ангелов и той ми е разказвал за нивото на българското първенство. Познавам още един български футболист - Емил Ангелов", добави Сивард Спрокел.