Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов изрази притеснение относно лятната селекция на отбора. На първата тренировка на "червените" днес наставникът коментира предпазливо за новите и напускащите футболисти, предаде репортер на БЛИЦ.

Младенов призна единствено за идването на Христо Янев, който минаваше медицински прегледи, но допълни - "Когато един играч подпише официално, тогава ще коментираме. Нека не избързваме с имена, защото още нищо не е сигурно. Какви проблеми да имам с Христо Янев? Той е футболист и трябва да изпълнява указанията на треньора. Дори и да е имало нещо между нас, сме го изчистили във времето. Нямам проблеми и с Борис Галчев, пак опитвате да ме вкарате в някакви интриги."

"Освобождаваме няколко футболисти, но първо искам да говоря с тях. Тогава ще стане ясно кои точно ще си тръгнат. Със сигурност ще има преотстъпени, за да може да се обиграват на друго място. Какво да ви кажа?! Селекцията не е това, което на мен ми се искаше. Моето желание беше днес всичко да е готово, т.е. на първата тренировка да разполагам с всички нови футболисти. Сега ще привличаме хора в движение, ще се опитаме да подсилим всички постове, за да засилим конкуренцията. Имаше имена, които не успяхме да привлечем. Няма да изпадам в подробности, за кои футболисти става въпрос", коментира треньорът.

"Днес очакваме три нови имена. Дали ще дойдат или не, не знам", каза Младенов.

БЛИЦ вече ви информира, че тримата са Нилсон Антонио от АЕЛ (Лимасол), 19-годишният португалец Фабио Нунес и холандският защитник на Анортозис Сивард Спрокел.

"Не коментирам за Владислав Стоянов", каза Младенов по повод вероятността ЦСКА да привлече вратаря, пазил за последно в молдовския Шериф (Тираспол).

"Мисля че със сигурност отпадна варианта играчи на Литекс да дойдат в ЦСКА", добави Младенов, както и коментира бъдещето на капитана Тодор Янчев, който трябва да подпише нов договор с клуба - "Янчев минава медицински прегледи, според мен няма проблеми да остане."
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ