Новото попълнение на Левски Дъстли Мюлдер ще започне титуляр в гостуването на Дъндолк от втория квалификационен кръг на турнира Лига Европа. Реваншът на стадион "Ориъл Парк" стартира в 21:00 часа, а в първата среща "сините" биха с 6:0 на "Герена".

За холандеца това ще е дебют с екипа на Левски в официален мач. Срещу Дъндолк Мюлдер заменя Стефан Станчев на десния бек. Другата промяна в стартовия състав, в сравнение мача преди седмица, е появата на Лъчезар Балтанов в средата на терена. Юношата на "сините" заменя Христо Йовов, на когото Ясен Петров реши да даде почивка. Балтанов ще си партнира с Владимир Гаджев в центъра.

Атаката на "Ориел Парк" ще води Гара Дембеле, а зад него ще действа македонският национал Дарко Тасевски. Димитър Телкийски е аут за мача заради висока температура.

Даниел Младенов ще играе по дясното крило, а Жоазиньо по лявото. На вратата е капитанът Георги Петков, а двойката централни защитници отново ще е съставена от Иво Иванов и Йордан Милиев. На десния бек ще играе Веселин Минев. /БЛИЦ

Стартовият състав на Левски: Георги Петков, Дъстли Мюлдер, Йордан Милиев, Иво Иванов, Веселин Минев, Лъчезар Балтанов, Владимир Гаджев, Жоазиньо, Дарко Тасевски, Даниел Младенов, Гара Дембеле