Холандските футболисти на “Левски” Гари Родригес и Дъстли Мулдер говориха за изминалия сезон пред медиите в Ниската земя. Двамата изразиха разочарованието си от изпусната титла след равенството 1:1 със Славия.

"Ние наистина не очаквахме да загубим. Седмица по-рано всичко бе наред и просто знаехме, че трябва да играем на високо ниво и да докажем, че имаме повече качества срещу Славия. През сезона изгубихме много точки срещу слаби отбори и затова не станахме шампиони. Лудогорец не заслужава да бъде шампион”, заяви новият любимец на “сините” фенове Гари Родригес.

"След равенството със Славия всички в съблекалнята мълчахме. Никой не вярваше какво се случи. В града беше тихо и за щастие нямаше упреци от феновете към нас. Мисля, че като цяло феновете са доволни от представянето в края на сезона. Два месеца без загуба, като отстъпихме само на финала за купата и то след дузпи", допълни крилото на “Левски”.

"Много съм разочарован. Работихме усилено през целия сезон, но накрая изгубихме всичко.Направихме всичко по силите си, но не успяхме. Чувството след такъв сезон е гадно. Аз смятам, че направих добри мачове и се представих на ниво, но щом не спечелихме нищо, значи и аз имам вина”, заяви пък Дъстли Мулдер.

"Вярвам, че следващия сезон ще се реваншираме и ще спечелим трофей. Имаме добри шансове за Лига Европа, тъй като сме добър отбор и можем да стигнем далеч в турнира”, допълни 25-годишният десен бек.