Консултантът в "Левски" Иван Вуцов определи евентуален тандем между Иво Тонев и Наско Сираков като най-доброто решение за клуба.

"Левски" има нужда от Иво Тонев. Той е можещ, разбиращ човек и свърши много работа за клуба. Обвиняваха го, че не е левскар, но видяхме, че вече стана. Бъдещето на "Левски" трябва да е свързано с него. Място на "Герена" има и Наско Сираков. Той е доказал се и кадърен човек. За мен това, че е държан настрана е голяма грешка. Надявам се да се завърне. Най-доброто за "Левски" е тандем Тонев - Сираков". Двамата биха могли да намерят общ език", каза пред "Меридиан Мач" легендата на "сините" Иван Вуцов.

Според него не е редно да се откриват и закриват постове през няколко месеца, а Николай Митов не е правилния избор за сините в средносрочен план.

"Вдигна отбора, но реално погледнато сме доникъде. Тепърва трябва да се гради нов отбор с нови футболисти. Много от момчетата в сегашния отбор не са за Левски. Всички го виждаме това. Трябва да се работи много, за да бъде клубът на нужното ниво за 100-годишнината", подчерта още Вуцов.

Той обясни и как се чувства синът му Велислав. Начело на Славия Вуцов-младши измъкна 1:1 на "Герена" и измъкна шампионската титла изпод ръцете на "сините". "Чухме се с Велислав, той си е добре. Бил е заплашван и псуван по телефона от фенове. Но Вили не е виновен, че нашата постановка за мача не беше правилна. Че не победихме. Вили е човек с достойнство и морал, той игра с всички сили, защото така изисква професионализмът", обясни Иван Вуцов.