Хора на ЦСКА са щъкали из родните плажове по време на кратката ваканция, която имаха футболистите. Треньорът на "армейците" Любослав Пенев е разочарован от отношението на някои от играчите към тренировъчния процес.

"Бях раздал програми за подготовка на всеки един от играчите. Специално изпратих хора по нашите плажове, за да разбера дали футболистите изпълняват задачите си. Оказа се, че никой не тренира. Ще ги видя как ще се представят на функционалните изследвания", каза Пенев на днешната си пресконференция.

Треньорът на ЦСКА настоява формата на родното първенство да бъде като този на руското. "В България няма отбор, който постоянно да се представя на ниво и да демонстрира добра физическа подготовка. Не е нормално да играеш 15 мача, да почиваш 3-4 месеца и после пак да играеш 15 мача. Просто нямаш време да влезеш отново във форма. По коледните и новогодишните празници играчите не стават от трапезите и не спират да ядат агнета. След това не можем до април да им изчистим мазнините. Добре ще е да започнем да играем по руския модел, защото е недопустимо да има такава почивка като нашата между двата полусезона", добави още Любослав Пенев. /БЛИЦ