Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Легендата на българския футбол Христо Бонев заяви, че според него Димитър Бербатов един ден ще съжалява за отказа си да се завърне в националния отбор. Припомняме, че през 2009 година Бербатов подобри рекорда на Бонев за най-много голове с националната фланелка. Тогава Зума поздрави нападателя, който му отвърна с благодарствено писмо.

„След като осъществи трансфера си във Фулъм, очаквах, че Митко ще размисли и ще се върне в националния. Разбира се, той си знае сам, в правото си е да си взема решенията. Но според мен един ден, когато още малко преосмисли нещата и разсъждава по-трезво, ще осъзнае, че е направил грешка и ще съжалява. Защото когато един футболист прекрати професионалната си кариера, най-значим спомен за него остават мачовете му за страната. А от това да играеш за България няма по-голяма чест", коментира Бонев.

Бившият селекционер на националния ни тим се надява отборът да се представи добре срещу Италия на 7 септември. "Доколкото разбрах, няма да играят голяма част от звездите им. Италия обаче си е Италия. Дано имаме повече късмет и да се представим достойно пред наша публика. Но реално сме много далеч от тяхната класа и ще е доста трудно да постигнем нещо", завърши Бонев./БЛИЦ