Новият треньор на Ботев (Враца) Христо Янев анализира победата на тима си с 1:0 над Берое в мач от десетия кръг на efbet Лигата. 44-годишният специалист сподели плановете си за развитие на отбора и обеща генерално да промени облика на врачани.

"Момчетата в отбора са готови да се борят в тази тежка ситуация. Затова и аз съм тук. Ообясних им, че имаме за цел да променим облика, да се променим положително като футболни качества и като компоненти на играта. Ще се опитаме с моя екип да се запознаем максимално бързо с обстановката и да променим генерално лицето на Ботев (Враца)", заяви Янев.

"Победата днес е изключително ценна, тъй като виждах хора с наведени глава, загубили увереност, загубили вяра в качествата си. Оттук нататък ще играем във всеки мач за победа, съобразявайки се с противника срещу нас. Важното е желанието, което видях днес, да го пренесем към следващите мачове", новият треньор на врачани.

"През второто полувреме заиграхме с дълги топки, защото лошият терен не ни позволи да играем по друг начин с топката. В някои ситуации се получиха добри неща", завърши Христо Янев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига