Треньорът на Ботев (Враца) Христо Янев говори след загубата на своя тим от Етър с 1:2 като гост, с което поредните поражения за тима му станаха четири.

„Има позитиви. Неприятно е, когато губим в последователни мачове, още повече, когато играем добре и показваме друг облик. Трябва да подредим отбора в защита и да не допускаме голове. Работим за това нещо“.

„Нещата са много. Започваме да играем хубаво, създаваме положения, бележим, но трябва да променим процеса, в който печелим точки. Отборът имаше възможност да спечели точки, но поради една или друга причина не се случи. Аз съм тук да се боря. Работим повече, не се отказваме. В един момент трябва да изключим главите си от всичко, да се абстрахираме и да правим това, което можем“.

„Лошата серия влияе на всички в клуба. Хората си дават залъка, за да го има този клуб. Иска се от нас всички заедно да мобилизираме до момента, в който можем да направим генерални промени. Тогава всички ние да дадем максимума“.

„В момента ситуацията ни е такава, че трябва да мислим за това, което ни предстои в шампионата. Енергията ни насочена към това да можем да печелим точки. На този етап целта ни е просто да придобием самочувствие, когато играем срещу противници, които са добре организирани”, заяви Янев.