Треньорът на Берое Петър Хубчев похвали футболистите си за постигнатата победа с 1:0 при гостуването на "Левски". Специалистът призна, че изгонването на Мирослав Иванов е дало предимство на отбора му, който заслужено ликува на "Герена" и се утвърди на третото място. 

"Три точки, все пак ги вземаме на "Герена". Има какво още да се желае. Тактически добре се разви срещата за нас. След червения картон трябваше още повече да задържаме топката. Но това е нормално, притеснението е голямо, че сме на "Герена", в София сме все пак. Важни са трите точки", каза Хубчев пред "Диема" веднага след края на мача.

"Не мога да коментирам грешките на другия отбор. Гледаме си нашата игра. Червеният картони ни даде голямо предимство", призна треньорът на тима от Стара Загора.

"Не знам как сте ги видяли вие нещата, аз по друг начин ги виждам. Имам известни забележки, ще ги кажа на момчетата. Не сме се замисляли, искахме да държим топката, да контролираме играта, най-вече да задържаме топката, 1:0 е добре, защо да вкарваме втори гол", обърна се Хубчев към журналиста.

"Ако в сряда имахме друг мач, щеше да бъде по-добре с оглед на психическото състояние на момчетата. Е, сега все пак ще имаме възможност да си починем, да се възстановим", каза още треньорът на Берое.