"Левски" загуби от Берое с 0:1 в мач от 15 кръг на "А" група. След поражението "сините" остават четвърти с 24 точки, но може да бъде задминати след предстоящите мачове. Георги Иванов коментира загубата, като за пореден път каза, че отборът допуска елементарни голове.

"Смятам, че до гола на Берое стояхме в защита добре. Не можахме да бъдем опасни в атака, както в предишните мачове и допускаме елементарни голове. Не знам на късмет ли е, на качества ли е, но във всеки мач пускаме елементарни попадения. И те влияят на резултата. Елементарна ситуация, в която Берое повежда без да има удар до момента. Искахме, но не можахме да анализираме. След това с десет човека е трудно. Знаем, че Берое е отбор, който ако поведе, трудно може да върнеш гола. Днес хората, които бяха в средата на терена, нямаха тази комбинативност. Не можахме да създадем чисто голово положение. Един мач, в който и двата отбора се браниха и се опитваха да не загубят мача, но ние го загубихме с елементарна грешка", заяви Георги Иванов.

"За мен тези съдии не знам дали не могат, дали не искат или го правят нарочно, но днес съдийството беше разочароващо. Няма смисъл да се оправдаваме и да говорим дали има или няма дузпа. Това обаче за мен е дузпа, но съдията не я видя, а видя червения картон на Деко. Съдията не се справи с мача, смятам, че двубоят не беше груб и нямаше ситуации, както и фенове, които да ги подложат на натиск. Всички спорни ситуации ги даде за Берое", допълни Гонзо.

"След всяка загуба "Левски" е поставен под напрежение. Днес беше важно да спечелим, за да си гарантираме място в тройката. Не смятам, че нямахме желание, но не намерихме верния начин. Берое разчиташе изцяло на защита и на контраатаки", завърши треньорът на "сините".