“В момента движим селекцията, но повече яснота ще има на 14 януари, когато ще започнем подготовка”, заяви пред БЛИЦ треньорът на Берое Петър Хубчев.
 
“Не знам как вървят преговорите между “Левски” и нашите шефов за Стефан Велев. Ако всичко е наред, той още сега ще премине при “сините”. И по-добре така да се случи, защото аз не искам да имам в състава футболисти, които ще мислят 6 месеца за следващия си отбор. Велев просто ще бъде тялом при нас и духом в “Левски”. Остане ли, не виждам смисъл да разчитам на него, тъй като от лятото ще подсили “сините”. Затова ще бъде най-хубаво и за момчето, и за нас още сега да се разделим. Всичко обаче зависи изцяло от босовете”, добави 48-годишният специалист.
 
“В момента сме длъжници на вярната ни публика и на ръководството на клуба. Затова през пролетта трябва да бъдем по-силни. За да се случи това, имаме нужда от мъжкари. Такива играчи ни трябват. Независимо дали са българи или чужденци. Трябват ни професионалисти, които играят със сърце”, завърши Хубчев.