Наставникът на Берое Петър Хубчев набързо приземи Спас Делев, който блесна с хеттрик за победата с 3:1 срещу Атлантас на реванша в Лига Европа.

"Може и да е изглеждало за някои леко, но не беше така. Търсихме бърз гол и го вкарахме. Според мен още не сме готови, предвид кратката подготовка, която направихме. Не се правим на много големи тактици, но това е най-хубавото време да отбележиш – в началото на мача и в края на първото полувреме. Трудно е за противника да реагира. Класа в играта на отбора можеше да се види", каза Хубчев.

"Не съм усетил Спас Делев като лидер, на нас не ти трябва такъв. Хубаво е, че е вкарал головете, но вторият и аз щях да го вкарам. Важното е да бележи. Това, че той реализира може би играе голяма роля за него, но това е плод на усилията на целия отбор. Сега момчетата сами си заслужиха това участие и колкото и да е малък успехът, заслужават момчетата да изживеят тази радост. Да не забряваме и финансовата страна на въпроса, защото УЕФА отделя по-сериозни суми, а това е важно за нас", каза Хубчев, който призна, че до този момент не е гледал играта на следващия съперник в турнира - Брьондби.

"Не знам дали ще ми повярвате, дотук не съм гледал и секунда игра от отбора на Брьондби. Наистина нямам никаква представа. Ако се облегнем на миналото, не са удобни, но не мога да кажа нищо конкретно", добави треньорът на Берое.

БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015