Треньорът на Берое Петър Хубчев беше изключително доволен след постигнатата победа с 2:1 срещу бившия му тим Славия в мач от 19-ия кръг на "А" група.

“Ако трябва да отделя този двубой от предишните досега, включително за Купата, мисля, че футболните достойнства не бяха особено големи. Преди като че ли играехме повече футбол за хората и по-приятен футбол за хората. От друга страна обаче мотивацията и желанието на момчетата за победа беше на много високо ниво. Бих казал, че в това отношение това е най-добрият ни мач. Ние точно това търсихме. Големите отбори израстват в точно такива мачове – когато играта не ти върви. С желание и борба побеждаваш. Имаше време, и то не е много далеч, когато такива мачове ги губехме тук. В това отношение аз мога само да се поклоня пред момчетата и да им благодаря”, коментира Хубчев.

“Това, че футболистите се поприбраха, е чисто психологически момент. Напрежението е много голямо, желанието за победа е много голямо. Натискът на противника е неимоверен", продължи наставникът на Берое.

На въпрос дали е развалил мача с извършените смени, четвъртият в света от 1994 година отговори: “Приемам критиката ви. Аз развалих цялата работа, може би неправилни смени съм направил. Да, приемаме критиката. Виновен съм."

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ