Треньорът на Берое Петър Хубчев говори след победата с 1:0 над Пирин (Гоце Делчев), която избраниците му постигнаха в първия 1/4-финал за Купата на България.

“Мисля, че изиграхме едно добро първо полувреме. Даже бях казал много добро, с оглед на това, че противникът беше доста прибран. Това искахме, да държим топката, за разлика от мача преди 3 дни. Мисля, че се получи добре. Хубавото е, че в трети пореден двубой не допускаме гол. Разбира се, че е много трудно така, но ще продължаваме да искаме това от нашите футболисти”, каза Хубчев.

“Сега не мога да ви отговоря. Имам притеснения само утре за тренировката, не е време сега да говорим за реванша”, допълни спецът.

“Имаме ги положенията. Предишните два мача не можахме да вкараме нито едно, сега реализирахме едно, надяваме се следващия мач да вкараме две и така нататък. Важното е да ги имаме тези положения, да ги създаваме”, продължи героят от САЩ`94.

“Щe се опитаме да прекъснем серията на Етър”, каза Хубчев за предстоящия мач с "виолетовите". Двубоят Етър - Берое от 18-ия кръг на "А" група е в събота от 15:30 часа в Сливен.