Наставникът на Левски Петър Хубчев говори след равенството 1:1 срещу Берое в двубой от родното първенство. Той похвали играчите си за желанието и агресията, която показаха в мача с Берое и подчерта, че това е липсвало в предишното гостуване срещу Ботев, което "сините" загубиха. 

"Като точки няма как да не съжаляваме, но ще си позволя да си изкажа личното си мнение. За разлика от предишното ни гостуване, когато си признахме, че не бяхме агресивни, сега второто полувреме търсихме победата до края. Мен лично това ме интересува много", заяви Хубчев пред DIEMA SPORT. 

"На агресията, желанието и много неща отдавам промяната след почивката. Сега търсехме трите точки до края, за разлика от предното ни гостуване. Без това Левски няма как да живее. Берое беше свеж, предостави много голяма борба, оприличавам този мач на една много сериозна битка", сподели още треньорът и коментира гола на старозагорци, който падна в самия край на първото полувреме. 

"Отговорихме бързо, но няма как да бъдем доволни, че получаваме елементарен гол в толкова неподходящо време. Може би моментно разконцентриране беше причина за този гол. Не е нормално това", заяви още наставникът.

Следващият мач на Левски е изключително важен. Той е 1/8-финалът за Купата на България срещу Черно море. Хубчев обяви, че не очаква нещо различно от успех в него, но може да му се наложи да прави промени по състава, защото доста хора са с оплаквания.  

"Най-лесният въпрос за треньор на Левски е какво очаква от мач на отбора на "Герена". От 30 години друг едва ли ви е казал, че чакаме друго, освен победа. Може да има промени, някои хора имаха проблеми, може да се наложи да правим рокади", добави наставникът. 

Накрая той разкри и дали двубоят с Берое е бил по-специален за него, с оглед на факта, че постигна много успехи като треньор в Стара Загора. "По никакъв начин този мач не беше по-специален за мен, гледахме на двубоя като обикновен такъв", завърши Хубчев. 

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020