Треньорът на Берое Петър Хубчев затяга дисциплината в отбора преди сблъсъка с Лудогорец. Първият мач от програмата на 18-ия кръг на "А" група е утре от 16:00 часа в Стара Загора. "Зелените" влязоха в лоша серия, след като не успяха да запишат победа в последните си два мача. Първо Берое направи 1:1 у дома със Славия, след което се стигна до изненадващото 0:1 от последния Хасково. Поражението на "Ямача" доведе до конфликти в съблекалнята, а БЛИЦ вече разкри, че Хубчев е уведомил Иван Караджов, че няма да разчита повече на услугите му. На този етап вратарят продължава да тренира с отбора, тъй като още не се е разбрал с ръководството за преждевременното прекратяване на договора му. Възможно е Караджов да "изгори" за мача с Лудогорец утре и да не попадне в групата за срещата.

Заради напрежението в съблекалнята Хубчев е имал сериозен разговор не само с вратаря, а и с всеки един от футболистите си. Специалистът държи изключително много на дисциплината и в прав текст е заявил на подчинените си, че няма да допусне да му се качват на главата.

В същото време капитанът на Берое Иво Иванов и Елиаш Да Силва демонстрираха приятелството си, показвайки, че в тима няма разделение на българи и чужденци. Явно под Аязмото са заровили томахавките и футболистите са се вслушали в искането на Хубчев утре да бъде прекъсната лошата серия и да бъде победен Лудогорец.


ivo_eliash.jpg


Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите