Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев ще бъде даден на съд за обида. Това съобщи специалистът по спортно право и футболен мениджър Георги Градев. Причината за решението на последния е продиктувано от изказването на боса на шампионите по заформилия се скандал с Мирослав Антонов. Всъщност казусът с нападателя става все по-сериозен и ще се пише още за него.

"Изведнъж се появява един знаменит разбойник – Георги Градев, който мъти главата на Мирослав Антонов. Вкарва му някакви схеми, подобни с тази на Анисе. Но за разлика от Анисе, Антонов има изряден договор с Лудогорец. Всичко му е плащано на момента. А сега излиза и говори глупости", каза Домусчиев по-рано тази вечер в ефира на ТВ7, след което Георги Градев му отвърна.

БЛИЦ публикува без редакторска намеса заканата на мениджъра, която той написа на официалния си профил във "Фейсбук":

"ЗА ТАЗИ ОТКРОВЕНА ОБИДА ДАВАМ ЛИЦЕТО КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ НА СЪД НЕЗАБАВНО! АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО Е ДА СЕ НАПАДАТ СЪВЕТНИЦИТЕ НА ФУТБОЛИСТИТЕ, СЯКАШ ТЕЗИ МОМЧЕТА НЯМАТ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ.

Моля лицето Домусчиев да изясни публично какво общо има той с Лудогорец, защото не виждам никъде в АВ към ТР името му като акционер в ЕАД-то, а непрекъснато се изказва от името на този клуб.

Накрая, Мирослав Антонов НЯМА договор с Лудогорец от 16.01.2013 г., както самият клуб недвусмислено призна в декларацията си от днес, в която потвърди, че е получено уведомление за прекратяване на трудовия договор в клуба на 16.01. (чл. 335, ал. 2, т. 3 КТ).