Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев взе отношение по скандала с Мирослав Антонов, който разкри потресаващи неща от кухнята на бившия си клуб. Нападателят разказа как ръководството на шампионите му е спъвало трансфер в чужбина, принуждаван е бил да спи на пода, тъй като нямало отделна стая за него, хранен е с остатъци от вечерята на футболистите и прочие... По-рано днес от Лудогорец отвърнаха на нападките на нападателя чрез декларация, публикувана на официалния сайт на клуба. Скандалът коментира и Домусчиев, който сподели, че е учуден от действията на Антонов, но каза, че зад всичко стои "знаменит разбойник", който мъти главата на футболиста.

"Случайно чух за думите на Мирослав Антонов. Някой от клуба ми се обади по телефона и ме попитаха какво да правим. Истината е съвсем проста. Това момче не успя да се наложи при нас, а заради особения си характер, да не кажа простотия, провали няколко трансфера, които можехме да осъществим. Последно Берое го искаха, но хората видяха за какво става дума и се отказаха", заяви в ефира на предаването "Пред банята" по ТВ7 Кирил Домусчиев.

"Антонов е играч, който си е получавал редовно парите. И те не са никак малко. Вземал си е траншовете. Всичко на деня си получаваше. Дадохме му възможност да се докаже в Монтана, където го бяхме преотстъпили. А сега, изведнъж се появява един знаменит разбойник – Георги Градев, който му мъти главата. Вкарва му някакви схеми, подобни с тази на Анисе. Но за разлика от Анисе, Мирослав Антонов има изряден договор с Лудогорец. Всичко му е плащано на момента. А сега излиза и говори глупости", каза босът на Лудогорец, нападайки мениджъра Георги Градев.

Босът на Лудогорец се върна и към днешния мач от "Марбея Къп", в който селекцията на Ивайло Петев падна с 2:6 от бразилския Атлетико Паранензе. Поражението е най-голямото за разградчани в ерата "Домусчиев".

"Нормално е да съм недоволен от тази голяма загуба. Но и треньорите бяха доволни, че се получи това поражение. И миналата година чакахме такъв мач, в който да ни набият канчетата. Тогава не се получи, пропадна контролата с Рубин (Казан), но ето че сега се случи. Тук не става само въпрос за сериозно или несериозно на нашите футболисти в тази контрола, но и на възможности. Ако имах възможност, щях да взема няколко играчи от Атлетико Паранензе", добави Домусчиев.

"Познавам добре бразилското първенство, имам бизнес там, познавам много хора. Всеки от отборите, играещи в елита на Бразилия, може да се счита за гранд у нас. Парите при тях са много повече от тези, които ние като клуб можем да си позволим", каза още босът на Лудогорец.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ