Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев даде интервю пред БНТ, в което говори за новия формат на първенството, както и за ЦСКА. Босът на шампионите красноречиво обясни, че не признава "червените" за истинския отбор от "Българска армия".

"Не винаги парите играят във футбола. Виждате, че имаме трудности да победим Локомотив, паднахме от Левски, имахме трудности с ЦСКА тире София, така че това е бъдещето. Дунав също е интересен отбор, видяхте какъв мач изиграхме с тях - с много голове, обрати и т.н. Това е бъдещето", каза собственикът на "орлите", а след това бе попитан дали случайно е казал "тире".

"Знаете, че този отбор не го признавам за ЦСКА. Аз като цесекар не мога да призная отбор от Ловеч за ЦСКА. Ловеч-Етрополе за ЦСКА? Няма как да стане", отвърна Домусчиев.

"Една лястовичка пролет не прави. Много е важно, дори и ние да не играем в Шампионска лига, да има други отбори, които да могат да представят достойно България и да трупат точки в актива на България. Надявам се, че новото начало, което се даде с новия формат на първенството, с всички изисквания за терени, осветление, условия - ще даде резултат", каза още Кирил Домусчиев.

 
Домусчиев: Една лястовичка пролет не прави by bgsport

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига