Треньорът на Арда Николай Киров говори след успеха с 2:1 срещу Ботев Враца. Тимът от Кърджали стигна до обрата, след като Тонислав Йорданов вкара дузпа в самия край на срещата.

"Хубавото е, че съумяхме да направим обрат, дано това повлияе върху самочувствието на играчите - трябва да се работи върху това. Изпитваме още проблеми. Доста големи разстояния имаше между нашите линии, което доведе до няколко атаки на противника. Много неща мога да коментирам, но важното в срещата е, че футболистите отбелязаха два гола. Стряскаща статистика - 25 изиграни двубоя и 13 от тях без ние да отбележим гол, което наистина е доста стряскащо. Дано сега нещата се успокоят"

"Все още се опознаваме, ще пробваме различни варианти, именно за да намерим варианта, при който отбора се чувства най-добре"

"Точно този преход от трансфери и от към привличане, там се е получила една дупка. Дошли са нови състезатели, сега опознаваме техните качества, но на тях им трябва време да се адаптират към отбора, новите са изтървали почти целия подготвителен период. Тепърва ще ги опознавам и ще видя на кои позиции могат да помогнат"

"Той е един от хората, които трябва да работят много тясно относно чисто игровото им състояние. Имам огромни препоръки към него, защото не е в нужното състояние. Той трябва да положи много усилия да си върне състоянието и да вкарва не само от статични положения", каза той за автора на победния гол Тонислав Йорданов.