Старши треньорът на Спартак Тодор Киселичков говори след варненското дерби с Черно море от Ефбет лига, завършило при 0:0. Наставникът на "соколите" заяви, че резултатът е реален, но все пак съжалява, че неговият отбор не е успял да спечели трите точки.

"Изказвам огромни благодарности на публиката за подкрепата. Получи се невероятна атмосфера, за която принос имат феновете и на двата отбора. Получи се истинско зрелище на трибуните. Отдавна не бях участвал в мач с подобна футболна атмосфера. 

Може би реалният резултат е равен. Черно море играеше повече с топката, а ние чакахме нашите шансове на контраатака. Най-чистото положение беше за нас. Мисля, че ограничихме отбора на Черно море откъм ситуации пред нашата врата. 

С оглед на показаното точката е справедлива, но съжалявам, че не са три. Със сигурност това е малка крачка напред в нашето развитие, но имаме още много път. Ако си бяхме спечелили всички точки, които сме заслужили на терена, мястото ни щеше да е различно. Опитваме се да подобрим ситуацията", заяви Киселичков.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига