Един от най-опитните футболисти в селекцията на Литекс Радостин Кишишев призна, че отбелязаното попадение на "оранжевите" в мача срещу БАТЕ е паднало щастливо, но се надява то да помогне на отбора да се класира в групите. Киш заяви, че е имало респект към белорусите.

"Много тежък мач. Отборът на БАТЕ е доста балансиран и физически здрав. Основните им положения бяха от статични положения. Смятам, че ние се противопоставихме възможно най-добре на тяхната игра. Този гол беше доста щастлив, но нека и нас ни погледне Бог с едното око, да имаме и ние малко късмет", заяви националът.

"Ние гостуваме на БАТЕ Борисов - отбор, който игра в Шампионската Лига. Имаше респект към тях, независимо че казват, че са отбора на тракторите. Трябваше да запазим вратата суха, но те наистина ни затрудниха. Те ни натиснаха, имаше 5-6 ъглови удара за 7-8 минути, естествено, че си мислех и се надявах да не ни вкарат. Натискът им отшумя в средата на второто полувреме. Между 65-ата и 80-ата изравнихме играта. Наистина щастливо вкарахме гола, който да се надяваме да бъде важен за нас. Тази крачка е половин крачка, защото ни предстои тежък мач в Ловеч", каза още пред "Гонг" Тинката.

По повод изказването на старши треньора Станимир Стоилов, който оцени играта на своя отбор с тройка, Кишишев коментира - "Аз мача го видях като една битка, двубой, от който ние излязохме победители. Играта не ни беше това, което треньорът е искал, но ние взехме това, за което бяхме дошли. Как сме го взели - и с тройка и с двойка, няма значение." /БЛИЦ