Радостин Кишишев е новият старши треньор на ФК Верея, съобщиха от ръководството на старозагорския клуб, заемащ 14-ото място в "Б" група.

Кишишев ще изведе за първа тренировка отбора на клубния стадион "Трейс Арена" във вторник от 16:00 часа. Той поема треньорският пост от Господин Мирчев, който беше наставник на ФК Верея до деветия кръг на първенството в "Б" група. Тинката ще дебютира на треньорския пост при домакинството на ФК Верея срещу Созопол от 11-ия кръг на "Б" група в неделя от 16:30 часа.

Кишишев е роден на 30 юли 1974 година в Бургас. Юноша на Черноморец. Във футболната си кариера е играл в Черноморец, Нефтохимик, Литекс, турския Бурсаспор, в английските Чарлтън (Висша лига), Лестър, Лийдс и Брайтън (Чемпиъншип). През юли 2011 г. преминава в Черноморец със свободен трансфер, където завършва състезателната си кариера. На 20 ноември 2012 г. е назначен за тийм мениджър на Черноморец. От 1996 до 2009 година Кишишев е основна фигура в националния отбор на България, капитан е в 17 мача, общо е изиграл 83 мача и е вкарал 1 гол.