Бившият национал на България Радостин Кишишев, който има изключително сериозен опит на Острова, се надява България да загуби с по-малко на "Уембли" срещу Англия през идната събота. "Лъвовете" гостуват на англичаните в европейска квалификация на седми септември. В кариерата си Радостин Кишишев е играл за английските Чарлтън, Лийдс, Лестър и Брайтън.

"Не бива да имаме големи очаквания за този мач. Отборът на Англия е изключително силен и доминиращ. Пристрастен съм, но очаквам да загубим с по-малко голове. В нашия тим има момчета, които са с малко игрови минути и това ще им е трудно срещу Англия. Играл съм на стария стадион "Уембли", не на новия, но чувството е нещо уникално за всеки футболист. Реалността е такава, че българският футбол е смачкан от това, което става у нас.

Във водещите отбори у нас - Левски, ЦСКА и Лудогорец общо играят шест футболисти. Как да имаш самочувствие. Дано се държим. Вратарят и защитата да са стабилни. Те ще изнесат мача. Не виждам как ще се оправим. Купуват се чужденци наляво и надясно. Дори и малките клубове го правят. Уж имаме терени, но целите са други. Не да се дава шанс на младите български футболисти", каза Радостин Кишишев пред "Хоризонт".