Един от лидерите на Литекс Радостин Кишишев обяви категорично, че победата с 2:0 над ЦСКА е била победа над един много слаб отбор.

„Наистина, едно голямо благодаря на момчетата, които се раздават в последните мачове. Литекс показва една много стабилна игра, особено в защита. На мен ЦСКА ми бяха ясни още преди 3-4 мача, изключително слаб отбор. Дано да вземат някоя победа в Европа, но са изключително слаб отбор,” заяви Кишишев.

„Левски не ме интересува, днес Литекс победи един изключително слаб отбор. Ако не бяхме се отпуснали, щяхме да вкараме и още. По един или друг начин той успокои момчетата и им показа, че си заслужават мястото. Дава им шанса да си разгърнат способностите. Всички знаят, че Литекс има качества, но последните години просто не можеше да ги разгърне,” обясни опитният играч.

"Има още 20 изключително тежки мача, това, което до момента сме направили, няма да е нищо, ако не завършим на едно от първите две места. Знаем, че не очаква изключително тежък мач, теренът е изкуствен, което дава малко предимство на Черноморец. Отиваме със самочувствие, нямаме загуба вече 7-8 мача, и се надяваме, че ще покажем тази игра и в този мач,” завърши Кишишев./БЛИЦ