Михаил Цоков и Ивелин Петков са двете нови имена в щаба на старши треньора на Витоша (Бистрица) Енгибар Енгибаров. Младите специалисти са възпитаници на Национална спортна академия „Васил Левски", като и двамата са завършили специалност „Треньор по футбол“ и притежават UEFA “A” лиценз и лиценз за кондиционен треньор.

Цоков, който ще бъде асистент на Енгибаров, е бакалавър и по „Спортен мениджмънт“, като притежава и магистърска степен по „Спортна психология“. В кариерата си до момента Михаил е работил като треньор на юношите на Монтана до 17 и 19 години, като с най-големите е бил част от Елитната юношеска група.

През сезон 2017/2018 Цоков е помощник-треньор и анализатор в щаба на Валентин Илиев в ЦСКА 1948, с който печели Югозападната Трета лига. Бил е на стажове в Английската футболна асоциация, Чарлтън и Фиорентина.

Ивелин Петков, който влиза в щаба на Енгибаров като кондиционен треньор, е работил с юношите на Монтана (U15, U17 и U19) и Славия (U13), като на стадион „Огоста“ е бил и помощник на Ферарио Спасов. Подобно на Михаил, и Ивелин е трупал знания в чужбина, като е бил на специализации в тазгодишния победител в Шампионската лига Ливърпул, Фиорентина и Пескара.

Михаил Цоков:

Ивелин Петков: