Петима от златния български отбор не присъстваха на поклонението пред Трифон Иванов, с когото днес си взехме последно сбогом. Траурната церемония бе в Двореца на културата и спорта „Васил Левски” във Велико Търново.

От онзи славен тим на България, който бе предвождан от Димитър Пенев, днес не присъстваха Велко Йотов, който е в САЩ, както и Любослав Пенев и Емил Кременлиев.

В същото време Емил Костадинов бе възпрепятстван и също не успя да си вземе последно сбогом с Туньо. Коща е в чужбина, но си резервирал билет за България веднага щом разбрал за кончината на Иванов. Полетът на Костадинов обаче е бил отменен и той не успя да се прибере навреме в България. Емо се свързал със семейството на Туньо и изказал своите съболезнования. Костадинов ще се прибере у нас по-късно днес.

Петър Александров пък си е купил билет с намерение да пристигне за сбогуването с Туньо, но е бил спрян от клуба си. Той е асистент във втородивизионния швейцарски Бил Биен, а шефовете на тима са отсекли, че няма да го пуснат да лети до България.

Нямаше ги по неясни причини Петър Михтарски и Николай Илиев.

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

ВСИЧКО ЗА ТРИФОН ИВАНОВ - ТУК!!!